Serveis

Servei extraescolar fora horari lectiu

Casal de Nadal

Per Nadal cada ovella a la llar d’infants, és un campus d’hivern dirigit a nens i nenes de 0 a 3 anys. Amb col·laboració d’altres entitats del municipi, voluntaris i personal educador, inclou tallers de cuina, decoració de garlandes de Nadal, classes de ball, espectacles de titelles, cantada de nadales, etc.

El servei Per Nadal cada ovella a la llar d’infants pretén fomentar les relacions entre els infants, la transmissió de valors de solidaritat i la convivència. Si bé és cert que és una eina més de conciliació de la vida laboral – familiar, doncs els pares i mares poden deixar els seus fills i filles a càrrec de professionals, és una oportunitat de donar ús a les aules amb activitats lúdiques i educatives i d’una manera divertida aprendre i experimentar. Es duran a terme diferents activitats relacionades amb la cultura anglesa i en concret, en la festivitat de Pasqua.


Centres que ofereixen aquest servei

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Acceptar