Empresa

L'Onada Bressol és una organització puntera en el sector de l'educació per a infants. Tenim una filosofia pròpia que permet prestar la millor atenció a nens i nenes de 0 a 3 anys i a les seves famílies.

Benvinguts

Amb més de deu anys d'activitat, L'Onada Bressol és una organització capdavantera dins del sector de l'educació per als més petits. Comptem amb una infraestructura de 4 centres repartits per les Terres de l'Ebre i una filosofia pròpia.

info

Qui som?

L'Onada Serveis és una organització que va iniciar la seva trajectòria amb la prestació de tota classe de serveis dirigits a la gent gran. Posteriorment va ampliar el seu àmbit a la formació preescolar amb la gestió d'Escoles bressol sota la marca L'Onada Bressol.

info

Equip humà

Entre els recursos humans amb que compta L’Onada Bressol, es troba un equip format per:Mestres, Mestre suport, Tècnic educació infàntil...

info

Projecte educatiu

Minimons, provocacions i
safates d’experimentació

 

info

Pla d'Igualtat

Totes les persones amb les mateixes possibilitats, aptitud i qualificació han de poder desenvolupar les mateixes tasques sense que les condicions personals com ara sexe, raça, edat, religió suposin un obstacle.

 

info