Qui som?

L’Onada Serveis és una organització que va iniciar la seva trajectòria amb la prestació de tot tipus de serveis dirigits a la gent gran. Posteriorment va ampliar el seu àmbit a la formació pre-escolar amb la gestió d’Escoles bressol sota la marca L’Onada Bressol.

Com a mostra de la professionalitat i garantia de la qualitat en la prestació dels serveis, L’Onada Bressol defineix la seva Missió en els següents termes:

“Satisfer les necessitats del col•lectiu de nens de 0 a 3 anys i de les seves famílies, potenciant en tot moment les capacitats personals”

Una observació més detallada de la nostra Missió ens permet constatar que:

  • Entenem com a usuari el nen i la seva família.
  • Les diferents etapes de la infància no afecten igualment les nens, el respecte a la individualitat és bàsic per un treball de qualitat així com per una correcte promoció i prevenció de la salut.
  • Potenciar en tot moment les capacitats personals de cada nen implica un tractament acurat i personalitzat del desenvolupament funcional i cognitiu.

Actualment l'activitat del grup en quan a escoles bressol es centra en la gestió d’equipaments públics dins el territori català.

Qui som?

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Saber més