Com treballem?

L’Onada Bressol es dedica a gestionar centres d'Educació Infantil de Primer Cicle, és a dir, atenem i participem en l’educació de nens i nenes des dels 0 als 3 anys d'edat.

Ens basem en el nostre propi Projecte Educatiu, innovador i en contínua evolució, amb un personal curosament seleccionat.

Des de L’Onada Bressol apostem per la professionalitat, amb la confiança del treball ben fet. Amb això es busca la satisfacció i confiança de les famílies, de l'ajuntament així com la diferenciació de la resta de centres.

Pretén ser pels infants un lloc de vida qualificada que no substitueixi a la família sinó que la complementi. És el primer graó del sistema educatiu que esdevindrà la base de tots els aprenentatges que aniran adquirint durant els anys posteriors.

Ens centrem en el treball de les rutines, que permeten als infants afavorir la seva autonomia dia a dia en les activitats quotidianes i, d’altra banda, oferim diferents propostes de joc encaminades a fomentar l’educació i expressió dels sentits tot aportant als infants un coneixement del seu entorn més immediat.

Donem la mateixa importància a ambdós tipus d’activitats perquè afavoreixen el desenvolupament correcte i harmònic dels nens i nenes i faciliten la seva integració social.

Cómo trabajamos en l'Onada

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Saber més