Llar d'infants Municipal L'Onada Xip-Xap

La Llar d'Infants L'Onada Bressol Xip-Xap de Sant Carles de la Ràpita, està ubicada al C/ Aragó, 15

La Llar d'infants disposa de 84 places, amb un total de 6 aules, on totes elles tenen sortida a l'exterior a la zona d'esbarjo. A més, l'horari d'obertura es de les 7'30 hores del matí ,fins les 19 hores de la tarda de dilluns a divendres. Disposa d'un servei educatiu, basat amb una metodologia molt innovadora, on els nens de 0 a 3 anys d'edat poden apendre de forma creativa, experimental, manipulativa i sensorial. Disposem d'un projecte, d'immersió lingüistica a l'Anglés per tots els nens de l'escola, dut a terme per una mestra amb la titulació corresponent, una sala de la llum on despertem els sentits dels més petits i treballem amb la llum i la foscor. Treballem conjuntament amb les famílies, per tal d'afavorir un correcte desenvolupament dels nens tant físic, psíquic, com emocional, per així realitzem molts de dies màgics amb famílies, per tal de compartir estones agradables entre família-nen-escola. Disposem del servei de catering Tradicionarius, on els menús estan elaborats per quatre setmanes, per a tots els grups d'infants de l'escola, està revisat per una nuticionista i el menjar és de qualitat i quantitat. L'escola ofereix un servei de canguratge per a les famílies de l'escola que ho necessiten, per qualsevol hora i dia de la setmana, amb horari diürn o nocturn, per tal de guardar als nens.
L'Onada Bressol Xip-Xap compta amb un 95% de satisfacció entre els usuaris (45% completament satisfet i 50% satisfet), segons enquesta de clima del curs 2017-2018.


Adreça: C/ Aragó, 15, de Sant Carles de la Ràpita (Tarragona)
Tel: 610 58 07 15
Email: bressolxipxap lonada.com
Horari de visites: 7:30 a 19:00

[ Veure noticies d'aquest centre ]

Fotos

Videos


Aquest web utilitza cookies prpies i de tercers per oferir-te una millor experincia i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l's que en fem. Saber ms