Llar d'infants L'Onada Bressol Els Caragolins

La Llar d'Infants L'Onada Bressol " Els Caragolins"està situada al costat del local de l'Associació de dones i al davant hi ha una petita plaça d'esbarjo per als més petits.

La Llar d'infants disposa 2 aules, una destinada als infants de P-0 i P-1 on la major part del material és sensorial per tal que els petits puguin experimentar i descobrir a través dels seus sentits; i l'altra per als infants de P-2. Aquesta última és més àmplia, ja que està distribuida amb diversos racons d'experimentació amb activitats: (curriculars, bebeteca, racons de joc, psicomotricitat, tallers,...) A més a més, hi tenim una petita zona amb una taula i cadires destinada a l'hora de dinar, el menjador.
L'Onada Bressol Caragolins compta amb un 100% de satisfacció entre els usuaris (71% completament satisfet i 29% satisfet), segons enquesta de clima del curs 2017-2018. L'horari d'obertura és de les 8'30 hores del matí fins les 16:30 hores de la tarda de dilluns a divendres.


Adreça: Josep Tarradellas s/n, de Maspujols (Tarragona)
Tel: 670 255 158 - 977815416
Email: bressolmaspujols lonada.com
Horari de visites: 8:30 a 16:30

[ Veure noticies d'aquest centre ]

Fotos

Videos


Aquest web utilitza cookies prpies i de tercers per oferir-te una millor experincia i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l's que en fem. Saber ms