Llar d'infants Bressol del Delta

La Llar d'Infants L'Onada Bressol del Delta, està ubicada a una zona estratègica de la població, on es situen diversos serveis: CAP, Polisportiu, piscina municipal, camp de futbol, llar dels jubilats, Casal del Joves i Ajuntament.

La Llar d'infants disposa de 84 places, amb un total de 7 aules, on totes elles tenen sortida a l'exterior , zona d'esbarjo. A més l'horari d'obertura es de les 8'30 hores del matí fins les 19 hores de la tarda de dilluns a divendres. Disposa d'un servei educatiu per a infants de 0-3 anys, on hi podem trobar-hi diverses activitats: curriculars, bebeteca, racons de joc, psicomotricitat, tallers(construccions, vídeo, teatre,...), sortides i l'horta a l'escola bressol; i un servei de 'minuts menuts'. També hi oferim servei de menjador amb el catering 'Plat a Taula' de l'Ampolla.
L'Onada Bressol Delta compta amb un 100% de satisfacció entre els usuaris (85% completament satisfet i 15% satisfet), segons enquesta de clima del curs 2017-2018.


Adreça: C/ Independència nº1 de l'Aldea (Tarragona)
Tel: 672 234 834
Email: bressoldelta lonada.com
Horari de visites: 8'30h del matí - 17'30h tarda

[ Veure noticies d'aquest centre ]

Servei d'acollida

Servei que cobreix la franja horaria de 8'30 hores a 9 hores del matí, es realitzen activitats lúdiques.

Servei de menjador

Cobreix la franja horària de 13- 15 hores, el catering 'Plat a Taula' ens ofereix ditetes adaptades a l'edat dels nens i revisades per nutricionistes.

Serveis complementari (equip interdisciplinar)

  • Psicologa
  • Pedagoga
  • Fisioterapia
  • Assistenta social

Servei 'Minuts Menuts'

Es un servei universal destinat a conciliar el temps personal i familiar. Minuts Menuts ofereix a les famílies un servei de guarda per als fills i filles de 0 a 3 anys fora de l'horari escolar, dins d'un espai lúdic i de guarda de qualitat per als infants. El seu import és mínim ja que està subvencionat pel Departament d'Acció Social i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya. Cobreix la franja horària de 17-19 hores i realitzem activiats lúdiques

Fotos

Videos


Aquest web utilitza cookies prpies i de tercers per oferir-te una millor experincia i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l's que en fem. Saber ms